Stílus | Funkció | Design

MENTALITÁSUNK

Csapatunkra a design fókusz mellett jellemző a magas minőségi elvárásoknak való megfelelés és a gyártást megelőző rengeteg tervezés és látványterv. A kortalan egyediségre törekvő ingatlanfejlesztések, sokoldalú és funkcionális belső és külső építészeti eleme a Suneel. Erős karakterisztikájának köszönhetően a helyiség vagy tér meghatározó eleme egy Suneel panel.

TERMÉKEK

Homlokzati panelek

Kapuk, ajtók

Korlátok, kerítések

Térelválasztók

Egyedi megoldás

70
Boldog ügyfél
70
Beépített térelválasztó
51
Négyzetméter
18
Beszerelés

Természetes design

Suneel

Ahogy a dolgok fejlődtek, alapvető vállalati értékeink az integritás, a bizalom, az ügyfélszolgálatra való kiemelt összpontosítás szilárd alapjaira épülnek, amelyet az értékteremtés és a minőségi kidolgozásból készült kiváló minőségű termékek szállítása vezérel.

 

Szilárd projekttervezéssel, automatizált gépekkel, fejlett gyártási technikákkal és magasan képzett asztalos technikusainkkal következetesen betartjuk a határidőket, miközben megőrizzük a magas színvonalú kivitelezést.

Történet

Előnyök az együttműködésben

Innovatív megoldás az építészetben

Kortalan design megoldásainkkal és egyedi személyre szabott termékeinkkel garantáljuk, hogy mindenki megtalálja az otthonába illő Suneel terméket.

Időtálló alapanyag, magas fokú szakértelem

Gondosan válogatott alapanyagokból dolgozunk, hogy szakembereink magas fokú szakértelmének köszönhetően a legjobb termékeket készíthessük el.

Precízítás és Pontosság

Rövid gyártási idő alatt és magas fokú precizitással készítjük el termékeinket, mely a pontos szállítási és beszerelési határidők betartását is magában foglalja.

Környezetbarát

A Suneel termékek gyártása során keletkezett hulladékot újrahasznosítjuk. Termékeink 100%-ban műanyag mentesek. Alapanyagaink: Acél, horganyzott acél és alumínium végtelenszer újrahasznosíthatóak.

Egyedi megoldások

Tekintsd meg katalógusunkat és inspirálódj általa.

2022 © Suneel - Design with ♥ by talkative.hu
Kapcsolat

Itt az idő

Lépj kapcsolatba velünk

A Suneel panel beltéren és kültéren is megállja a helyét. A kortalan stílusra törekszik, egyedi arcot teremt egy térnek, helységnek.

0%
Drag View Close play