Stílus | Funkció | Design

Mi a Suneel?

A Suneel víziója a design és a funkcionalitás alapjaiban nyugszik. A nemes fémekre emlékeztető tisztasága és tekintélyt parancsoló karakterisztikája kortalan megoldássá teszi a belső és külső építészetben egyaránt. l

TERMÉKEK

Homlokzati panelek

Kapuk, ajtók

Korlátok, kerítések

Térelválasztók

Árnyékolók

70
Boldog ügyfél
70
Beépített térelválasztó
51
Négyzetméter
18
Beszerelés

Természetes design

Minden a Suneelről

A Suneel térelválasztóként, árnyékolóként, faldekorként, de akáregyedi “tűzfalként” is megállja a helyét. A transzparens kialakításának köszönhetően, a rajta átszűródő fény által, egyedi látvány születik. Beltéren és kültéren egyaránt használhatóak a Suneel panelek.

 

A kortalan egyediségre törekvő ingatlanfejlesztések, sokoldalú és funkciókat is kielégítő, belső és külső építészeti elem a Suneel. Felújítás során új színt, új arcot ad egy térnek, helységnek.

Előnyök

Lorem ipsum
lorem dolor sit amet

Innovatív megoldás az építészetben

Kortalan design megoldásainkkal és egyedi, személyre szabott termékeinkkel garantáljuk, hogy mindenki megtalálja az otthonába illő Suneel panelt.

Időtálló alapanyag, magasfokú szakértelem

Gondosan válogatott alapanyagokból dolgozunk, hogy szakembereink magas fokú szakértelmének köszönhetően a legjobb paneleket készíthessük el Önöknek.

Precízítás és Pontosság

Rövid gyártási idő alatt és magas fokú precizitással készítjük el termékeinket, mely a pontos szállítási és beszerelési határidők betartását is magában foglalja.

Környezetbarát

A Suneel panelek gyártása során keletkezett hulladékot újrahasznosítjuk. Termékeink 100%-ban műanyag mentesek. Alapanyagaink: Acél, horganyzott acél és alumínium végtelenszer újrahasznosíthatóak.

Egyedi megoldások

Tekintsd meg mintáinkat és inspirálódj általunk.

2022 © Suneel - Design with ♥ by talkative.hu
Kapcsolat

Itt az idő

Lépj kapcsolatba velünk

A Suneel panel beltéren és kültéren is megállja a helyét. A kortalan stílusra törekszik, egyedi arcot teremt egy térnek, helységnek.

0%
Drag View Close play